Fiskeburger med ovnbagte fritter
30
2 dages holdbarhed

Fiskeburger med ovnbagte fritter

En lidt anderledes burger med fiske"bøf" og karry mayonnaise. Enkelt, sundt og lækkert - og så kan børnene også være med på fisk! Serveres med ovnfritter.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Mørksejfilet
275 g
Æg pasteuriseret
½ bæger
Majsmel
2 spsk
Burgerbolle
2 stk
Hjertesalat
½ stk
Tomat
1 stk
Rødløg
⅓ stk
Æble
1 stk
Mayonnaise
2 spsk
Karry
½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 822 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 113 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2 grader. Tilbered senest dagen efter levering.

  1. Tænd ovnen på 220 grader. 
  2. Skær kartoflerne i smalle både. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 20-25 min.
  3. Hak fisken groft. Bland fisk, ½ tsk salt og peber godt sammen. Tilsæt æg og majsmel og form til bøffer.
  4. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg fiskebøfferne 3-4 min. på hver side ved høj varme. Varm burgerbollerne i ovnen ca. 5 min.
  5. Snit salat. Skær tomater og løg i skiver. Fjern kernehus og skær æbler i tynde skiver. Rør mayonnaise sammen med karry.
  6. Smør bollerne med karry-mayo og byg burgeren som på fotoet. Servér med ovnfritter.