Pasta med tunsauce, persille og revet grana
20-30
5 dages holdbarhed

Pasta med tunsauce, persille og revet grana

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Sukker
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Gulerod
1 stk
Løg
¾ stk
Solo hvidløg
½ stk
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Hakkede tomater
1 dåse
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Chiliflager
½ tsk
Tun i vand (Fisk)
1½ dåse
Kapers
½ glas
Bredbladet persille
1 drys
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
25 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 660 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 88 g
  • Protein 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog pastaen ca. 10 min. Gem ½ dl til saucen, inden du hælder vandet fra. Skyl kort i koldt vand.
  2. Skræl imens gulerod. Pil løg og hvidløg. Skyl bladselleri. Skær det hele i grove stykker og hak fint i en minihakker eller foodprocessor. Alternativt kan det hakkes fint i hånden.
  3. Kom ½ spsk olivenolie i en sauterpande eller gryde og sautér/steg grøntsagerne i ca. 5 min ved middel varme uden det tager farve.
  4. Tilsæt hakkede tomater, bouillon, pastavandet og chiliflager (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Lad det simre i ca. 7 min.
  5. Dræn tunen godt og kom den i sammen med kapers. Rør det godt rundt til tunen er findelt. Lad det simre videre 3-4 min. Smag tunsaucen til med salt og peber og evt. lidt sukker.
  6. Skyl og hak persillen groft. Riv grana groft. Servér pasta med tunsauce og et drys persille og ost.