Japansk kotelet med kimchi, sesamstegt spinat og æg
30-35
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Japansk kotelet med kimchi, sesamstegt spinat og æg

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Olie
  • Salt

Det skal du bruge

Ris, hvide
200 g
Æg (Æg)
1 stk
Hvidløg solo
1 stk
Ingefær
15 g
Sojasauce (Gluten, Soja)
2½ spsk
Tomatpuré
1 spsk
Sambal oelek
1½ tsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
¾ spsk
Kinaradise
¼ stk
Kotelet
2 stk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 spsk
Babyspinat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 846 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 105 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg, sluk og lad trække under låg i ca. 10 min.
  2. Bring en lille gryde i kog. Læg æggene i og kog i 7 min, når færdige skylles de kort i koldt vand.
  3. Kimchi: Hak ½ stk. hvidløg og ingefær fint, læg det i en skål. Bland med 1 spsk. soja, tomatpure, sambal oelek, hvidvinseddike og ½ spsk. sukker. Røres godt sammen. Skræl kinaradisen og skær den i tynde stimler, blandes med halvdelen af dressingen.
  4. Bland 1½ spsk. soja, ½ presset hvidløg og ½ spsk. sukker. Skær koteletter i strimler og bland med marinaden.  
  5. Rist sesamfrø på en tør pande til de får lidt farve. Læg til side.
  6. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg kødet i 4-5 min. ved høj varme til det er fast og færdigt.
  7. Varm en pande op med lidt olie og steg babyspinaten kort, bland med halvdelen af den ristet sesam.
  8. Pil og halver æggene. Server sojastegt kotelet med ris, kimchi, spinat og et halvt æg og resten af dressingen. Toppes med ristet sesamfrø.