Moqueca - Brasiliansk fiskegryde med peberfrugt og kokos
25-35
3 dages holdbarhed

Moqueca - Brasiliansk fiskegryde med peberfrugt og kokos

Ingredienser

Allergener
  • Fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olivenolie
  • Peber

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Lime
¾ stk
Grøn chili
½ stk
Skalotteløg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Rød peber
1 stk
Grøn peber
½+½ stk
Paprika
1 tsk
Hakkede tomater
½ dåse
Kokosmælk
2 dl
Fiskebouillon (Fisk)
½ pose
Koriander, frisk
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 678 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 72 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Marinade: Skær fisken i 3x3 cm tern og læg i en skål. Skyl lime og riv skallen fint. Skær den grønne chili i tynde skiver. Bland chili, limeskal, lidt salt og saft af ½ lime. Kom blandingen over fisken og vend godt rundt. Skær resten af limen i både til servering.
  3. Moqueca: Hak skalotteløg og hvidløg fint. Skær rød peber og halvdelen af den grønne i grove tern. Varm lidt olivenolie op i en gryde og steg løg, hvidløg og peberfrugt ca. 2 min. Tilsæt paprika, tomat, kokosmælk, bouillon og lidt peber. Kog i 5 min. Tilsæt fisken med marinade og kog med ca. 3 min. til fisken er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
  4. Topping: Skær grøn peber i små tern. Hak koriander groft. Servér moqueca med ris toppet med grøn peber og koriander.