Bøf Lindstrøm med kapers-sennepssauce og ovnbagte kartofler
25-35
5 dages holdbarhed

Bøf Lindstrøm med kapers-sennepssauce og ovnbagte kartofler

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Rødbede
2 stk
Rød balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Honning
½ spsk
Rødbeder i tern
50 g
Kapers
½ glas
Skalotteløg
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Rasp (Gluten, Hvede)
¼ dl
Letmælk (Mælk, Laktose)
½ dl
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
½ spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 623 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 61 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C
  2. Halvér kartoflerne og læg dem på en bageplade med bagepapir. Vend dem med ½ spsk olivenolie, lidt salt og peber. Bag dem møre i ca. 25 min.
  3. Skræl rødbederne og skær i grove tern. Kom dem i et fad og vend med balsamicoeddike, honning, salt og peber. Bag i ca. 20 min. under kartoflerne.
  4. Hak syltede rødbeder og halvdelen af kapers. Pil og hak skalotteløg fint. Bland det med oksekødet, rasp, mælk, æg, salt og peber. Rør det hele godt sammen og form til bøffer.
  5. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg bøfferne ca. 2 min. på hver side. Læg dem ind i ovnen og bag dem færdige i ca. 10 min.
  6. Kom yoghurt i en skål. Bland med sennep og hakket kapers, kom evt. lidt kapersvand i. Smag til med salt og peber. 
  7. Servér bøfferne med bagte kartofler og rødbeder og hertil kapers-sennepssauce.