Burritobowl med avocado, ristede majs og syltede rødløg
25-35
Vegetar
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Burritobowl med avocado, ristede majs og syltede rødløg

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

    • Olivenolie
    • Salt
    • Peber

    Det skal du bruge

    Majskerner
    140 g
    Basmatiris
    135 g
    Tomat
    3 stk
    Koriander, frisk
    ½ pose
    Rød chili
    ½ stk
    Lime
    ½ stk
    Kidneybønner
    1 dåse
    Løg
    ½ stk
    Hvidløg
    1 fed
    Spidskommen
    ¾ tsk
    Paprika
    1½ tsk
    Oregano
    ½ pose
    Avocado
    1 stk
    Syltede rødløg
    ½ glas
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 705 kcal
    • Fedt 13 g
    • Kulhydrater 120 g
    • Protein 27 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Tænd ovnen og varm op til 225°C.
    2. Ristede majs: Sigt lagen fra majsen. Spred majskerne ud på en bageplade med bagepapir og bland med lidt olivenolie og salt. Rist dem i ovnen i ca. 10 min. til de bliver sprøde og har fået en fin gylden farve.
    3. Ris: Kog risene som anvist på posen.
    4. Tomatsalsa: Skyl og skær tomaterne i tern. Skyl og hak koriander og chili TIP: tilpas mængde, hvis du ikke vil have det for stærkt. Bland tomat, chili og halvdelen af koriander i en skål. Pres saften fra ¼ lime over og drys med lidt salt.
    5. Krydrede bønner: Hæld lagen fra bønnerne og skyl dem i koldt vand. Hak løg fint. Kom lidt olivenolie på en pande og steg løg og presset hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt bønner, spidskommen, paprika og oregano, bland det hele godt og tilsæt ½ dl vand. Lad det småkoge i ca. 5 min. til det meste af væden er fordampet. Smag til med salt og peber.
    6. Burrito bowl: Skær resten af limen i både og avocadoen i skiver. Fordel ris, bønner, tomatsalsa, ristede majs og syltede rødløg i portionsskåle. Pynt med koriander på toppen og servér med limebåde.