Asiatiske bøffer med sambal-yoghurt og syrlig salat
25-35
3 dages holdbarhed

Asiatiske bøffer med sambal-yoghurt og syrlig salat

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie

Det skal du bruge

Ris hvide
200 g
Lime
½ stk
Hakket svin/kalv
300 g
Sojasauce
1 spsk
Hvidløg solo
½ stk
Sambal oelek
½+½ tsk
Yoghurt naturel
½ dl
Mynte
1 drys
Agurk
½ stk
Radiser
60 g
Salatmix Napolitana
60 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 690 kcal
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrater 88 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg i ca. 10 min.
  2. Skyl lime og riv skallen fint. Bland i en skål med kødet, soja, 1 spsk vand, presset hvidløg, halvdelen af sambal oelek og lidt salt. Form til 6 (9)* små bøffer.
  3. Bland yoghurten med resten af sambal oeleken og lidt salt.
  4. Hak mynte groft. Skær agurk i tern. Skær radiser i skiver. Bland det hele med limesaft, salat og lidt salt.
  5. Varm en pande op med lidt olie. Steg bøfferne på begge sider i ca. 4 min.
  6. Servér de små bøffer med salat, sambal-yoghurt og ris.