
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Kylling teriyaki
med lime og broccoliNy opskrift
Under 35 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Soja·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
- Sukker
- Vand
Basmatiris
135 g
Ingefær
½ stk
Lime
½ stk
Majsstivelse
½ pose
Hvidløg
2 fed
Sojasauce
2 pose
Hvidvinseddike
1 pose
Sukker
2 spsk
Vand
2 dl
Gulerod
2 stk
Broccoli
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Lime
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 677 kcal
- Fedt:
- 14 g
- Kulhydrater:
- 85 g
- Protein:
- 52 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Skræl ingefær og riv fint. Skyl limen og riv skallen. Læg begge dele i en skål og bland med saft af ½ lime, saucejævner, presset hvidløg, soja, hvidvinseddike, sukker og vand.
Skræl og skær gulerødder i stave. Skær broccoli i små buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Skræl skalotteløg og skær i både. Skær resten af limen i både.
Del kyllingefileterne på midten. Krydr med salt og peber. Varm en stor stegepande eller wok op med 2 spsk olie. Steg kyllingen ved høj varme i ca. 4 min. til den har fået lidt farve.
Tilsæt broccoli og skalotteløg og steg yderligere et par min. Hæld teriyaki saucen ved og kog ca. 4 min.
Servér teriyakikylling med ris, gulerodsstave og limebåde.
Håber maden smager!