Cashew kylling med ris og broccoli
30
5 dages holdbarhed

Cashew kylling med ris og broccoli

Lækker asiatisk inspireret ret.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • nødder,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Olie
  • Salt

Det skal du bruge

Ris hvide
200 g
Ingefær
5 g
Chili flager/knust
¼ tsk
Sojasauce
2 spsk
Balsamico rød
spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 737 kcal
  • Fedt: 11.49 g
  • Kulhydrater: 103.15 g
  • Protein: 55.32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

TIP: Brug gerne stokken på broccolien

  1. Kog ris i 3½ dl vand i 12 min. med låg, sluk og lad trække under låg i ca. 10 min.
  2. Skræl og fint riv ingefær ca. ½ spsk. Hæld soja i en skål tilsæt saucejævner, ingefær, balsamicoeddike, 1 spsk. sukker, 1 dl vand, presset hvidløg, chili flager (undlad hvis du ikke vil have det for stærkt). Røres godt sammen.
  3. Skær broccoli i buketter. TIP: Brug gerne stokken på broccolien og skær den i tynde skiver. Orden peberfrugt og skær den i tern. Skær porren i tynde skiver og skyl den i vand. Hak cashewnødder groft. Del kyllingeinderfilet på midten. 
  4. Varm en stegepande eller wok op med lidt olie. Steg kyllingen ved høj varme 4-5 min. Læg dem på en tallerken og stil panden tilbage på varmen med lidt mere olie. Steg grøntsagerne i 1-2 min. Tilsæt kyllingen og saucen koges i 2-3 min. til kyllingen er færdig. Smag til med salt.
  5. Server wokretten med ris, strø cashewnødder og chili flager efter smag over.