Varmrøget laks med appelsin/æblesalat og dildsauce
25
5 dages holdbarhed

Varmrøget laks med appelsin/æblesalat og dildsauce

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olivenolie
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
500 g
Dild
1 drys
Yoghurt naturel
1 dl
Sennep
½ tsk
Æble
½ stk
Agurk
½ stk
Appelsin
½ stk
Skalotteløg
½ stk
Hvidvinseddike
1 spsk
Honning
½ spsk
Varmrøget laks
200 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 502 kcal
  • Fedt: 19 g
  • Kulhydrater: 52 g
  • Protein: 31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartofler i letsaltet vand i ca. 20 min. 
  2. Pluk dilden og hak det groft. Kom dild i en skål (gem lidt til anretning) og bland med yoghurt, sennep, 1 tsk olivenolie, lidt salt og peber.
  3. Skær æble og agurk i tern. Skær skallen af appelsinen og skær den i tynde skiver. Pil og skær skalotteløg i skiver. Læg det hele i en skål og bland med hvidvinseddike, honning, ½ tsk olivenolie og smag til med salt og peber.
  4. Kom lidt olivenolie og salt på de nykogte kartofler. Servér med varmrøget laks, appelsin/æblesalat og dildsauce.