Stegt kyllingebryst med oregano og cremet tomatsauce
25-35
4 dages holdbarhed

Stegt kyllingebryst med oregano og cremet tomatsauce

Italiensk inspireret pastaret.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Sukker
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Gulerod
1 stk
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Hakkede tomater
½ dåse
Hønsebouillon
½ pose
Oregano
¾+¾ tsk
Rød balsamico (Svovldioxid)
½ spsk
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Kyllingebryst
280 g
Piskefløde (Mælk, Laktose)
½ dl
Rucola salat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 681 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 85 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Tomatsauce: Skræl gulerødder og løg og skær dem i tern. Varm en gryde op med lidt olivenolie og steg løg, gulerødder og presset hvidløg i ca. 3 min. Tilsæt tomat, bouillon, oregano, balsamico, ½ tsk sukker og ¾ dl vand. Kog videre ca. 10 min.
  3. Kom pastaen i det kogende vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  4. Stegt kyllingebryst: Del kyllingebrysterne på langs og krydr med salt, peber og oregano. Varm en stegepande op med lidt olivenolie. Steg kyllingen i ca. 8 min. på begge sider til den er gennemstegt.
  5. Blend tomatsaucen med en stavblender, tilsæt fløde og kog den op. Tilsmag med salt og peber.
  6. Servér stegte kyllingebryster med cremet tomatsauce og pasta toppet med rucola.