Stegt kyllingebryst med oregano og cremet tomatsauce
25-35
4 dages holdbarhed

Stegt kyllingebryst med oregano og cremet tomatsauce

Italiensk inspireret pastaret.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Sukker
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Gulerod
1 stk
Løg
½ stk
Hvidløg solo
½ stk
Hakkede tomater
½ dåse
Bouillon, Høns
½ pose
Oregano
¾+¾ tsk
Balsamico rød
½ spsk
Pasta, hvid
200 g
Kyllingebryst
280 g
Piskefløde
½ dl
Rucola salat
30 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 686 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 87 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt en gryde over med letsaltet vand og bring den i kog. 
  2. Skræl gulerødder og løg og skær dem i tern. 
  3. Varm en gryde op med lidt olivenolie og steg løg, gulerødder og presset hvidløg i ca. 3 min. Tilsæt tomat, balsamico, oregano, bouillon, ¾ dl vand og ½ tsk sukker.
  4. Kog pastaen i det letsaltede vand 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  5. Del kyllingebrysterne på langs. Krydr med salt, peber og oregano. Varm en stegpande op med lidt olivenolie. Steg kyllingen i ca. 8 min. på begge sider til den er gennemstegt.
  6. Blend tomatsaucen med en stavblender, tilsæt fløde og kog den op. Tilsmag med salt og peber.
  7. Servér stegte kyllingebryster med cremet tomatsauce og pasta toppet med rucola.