Hakkebøf med koriander, citrussalat og couscous
20-30
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Hakkebøf med koriander, citrussalat og couscous

Middelhavs inspireret ret med frisk citrussalat.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt

Det skal du bruge

Couscous
170 g
Bouillon, Grøntsag
½ pose
Hakket oksekød
300 g
Koriander, stødt
½ tsk
Tomatpuré
½ spsk
Hvidløg solo
½ stk
Chili flager/knust
⅛+⅛ tsk
Lime
½ stk
Grapefrugt
½ stk
Rødløg
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Honning
½ spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 717 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 79 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kom couscous i en skål og bland med ½ spsk olivenolie, rør godt rundt. Opløs bouillon i 2 dl kogende vand. Hæld det over couscousen, dæk skålen med madfilm eller et låg og lad det trække i 15 min. Riv det med en gaffel eller med et piskeris.
  2. Kom kødet i en skål. Tilsæt stødt koriander, tomatpuré, ½ spsk vand, presset hvidløg, den ene del chili flager og ½ tsk salt og bland godt. Varm en stegepande op med lidt olivenolie. Form 2 (3)* små bøffer til hver og steg dem ved middelhøj varme i ca. 8 min. på begge sider.
  3. Skyl lime og riv skallen fint. Skræl grapefrugten med en skarp kniv ved at skære top og bund af og derefter ned langs siden mellem frugtkød og skal hele vejen rundt. Skær frugtkødet i både og sæt til side. Skræl rødløg, skær i tynde skiver og kom dem i en skål. Skyl salaten og pluk den groft. Bland limeskal, grapefrugt både, salat, rødløg, honning, ½ spsk olivenolie, lidt salt og chili.
  4. Skær resten limen i både. Servér hakkebøffen med citrussalat, couscous og limebåde.