Hakkebøf med koriander, citrussalat og couscous
30
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Hakkebøf med koriander, citrussalat og couscous

Middelhavs inspireret ret med frisk citrussalat.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt

Det skal du bruge

Couscous
175 g
Bouillon grøntsag
½ terning
Hakket oksekød
300 g
Koriander stødt
½ tsk
Chili flager/knust
¼ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 705 kcal
  • Fedt: 25.94 g
  • Kulhydrater: 76.26 g
  • Protein: 41.64 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kom couscous i en skål og bland med ½ spsk. olivenolie, røres godt rundt. Kog 2 dl vand med bouillonterning. Hæld det over couscousen, dæk skålen med madfilm eller et låg. Lad det trække i 15 min. Riv det med en gaffel eller med et piskeris.
  2. Kom kødet i en skål. Tilsæt stødt koriander, tomatpure, ½ spsk. vand, presset hvidløg, ½ knivspids chili flager og ½ tsk. salt. Røres godt og grundtig. Varm en stegepande op med lidt olivenolie. Form farsen til 4 bøffer, steg dem ved middelhøj varme i ca. 8 min. på begge sider.  
  3. Skyl limen og riv skallen fint. Skræl grapefrugten med en skarp kniv, ved at skære top og bund af. Skær derefter ned langs siden mellem frugtkød og skal, hele vejen rundt. Skær både af frugtkødet og sæt til side. Skræl rødløg og skær i tynde skiver, kom dem i en skål. Skyl salaten og pluk den groft. Bland lime skal, grapefrugt både, salat, rødløg, honning, ½ spsk. olivenolie, lidt salt og en knivspids chili.
  4. Skær resten limen i kvarte. Server hakkebøffen med citrus salaten, couscousen og limebåde.