Burger med grillost, pico de gallo og guacamole
25-35
Vegetar
4 dages holdbarhed

Burger med grillost, pico de gallo og guacamole

Skøn vegetarisk burger med inspiration fra Mexico. En burger hvor hele familien kan være med.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • mælk,
  • selleri,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Tomat
1 stk
Rødløg
½ stk
Koriander
1 drys
Lime
½+½ stk
Chili flager/knust
¼ tsk
Avocado
1 stk
Mexico mix-krydderi
½ tsk
Creme frisk
¼ dl
Grill-ost
125 g
Burgerbolle
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 589 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 66 g
  • Protein 20 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C.
  2. Bagte kartoffelbåde: Skær kartoflerne i både og læg dem på en bageplade med bagepapir. Vend dem i lidt olie og og drys med salt. Bag i ovnen i 20-25 min. til de er møre og har fået farve.
  3. Pico de gallo: Skær tomaterne i tern, hak løg fint og koriander groft. Bland alt i en skål med lidt salt og saften fra ½ lime. Smag til med chili efter hvor stærk du ønsker salsaen.
  4. Guacamole: Del avocado og fjern sten og skal. Blend avocadoen med limesaft, mexico mix og creme frisk med en stavblender. Smag til med salt og peber.
  5. Skær 2 skiver grillost pr. portion. Varm lidt olie op på en pande og steg osten 2-3 min. på hver side til det har fået en pæn gylden farve. Varm bollerne i ovnen.
  6. Smør guacamole på underdelen af bollen, læg osten på og top med pico de gallo og afslut med overbollen. Servér med kartoffelbåde og resten af guacamolen.