Laks med teriyakisauce og agurkesalat
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Laks med teriyakisauce

og agurkesalat
4.02 (124)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Basmatiris
135 g
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Teriyakisauce
⅓ pakke
(Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
Hvidløg
½-1 fed
Teriyakisauce
⅔ pakke
(Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
Skalotteløg
½ stk
Skoleagurk
1 stk
Radiser
1 pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 655 kcal
  • Fedt: 27 g
  • Kulhydrater: 69 g
  • Protein: 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 175°C.
 Kog risene som anvist på posen.
 Krydr laksen med salt og peber på begge sider og pensl et tyndt lag teriyakisauce på. Læg dem på et ovnfast fad med bagepapir i bunden. Bag dem i ovnen 10-12 min.
 Pil og pres hvidløg. Bland i en skål med 1 spsk vand og resten af teriyakisaucen.
 Skræl skalotteløg og skær i skiver. Skær agurk i strimler og kom i en skål med skalotteløg. Bland med et par spsk teriyakisauce. Skær radiser i skiver.
 Servér ovnbagt laks med ris, agurkesalat og radiser med resten af teriyakisaucen til.
Håber maden smager!