Laks med teriyakisauce og agurkesalat
25-35
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Laks med teriyakisauce og agurkesalat

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • soja,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Ingefær
2½ g
Hvidløg
½ fed
Sojasauce (Soja)
1½ spsk
Rød balsamico (Svovldioxid)
½ spsk
Honning
¾ spsk
Skalotteløg
½ stk
Skoleagurk
1 stk
Radiser
125 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 650 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 67 g
  • Protein 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 175°C.
  2. Kog ris i 3½ dl vand under låg i 12 min. Sluk og lad dem trække færdig med låg på.
  3. Ovnbagt laks: Krydr laksen med salt og peber på begge sider. Læg dem på et passende fad med bagepapir i bunden. Bag dem i ovnen i ca. 18 min.
  4. Tariyakisauce: Riv ingefær og pres hvidløg. Bland i en skål med soja, balsamicoeddike, honning, 1 spsk vand og ½ spsk olie.
  5. Agurkesalat: Skræl skalotteløg og skær i skiver. Skær agurk i strimler og bland med skalotteløg i en skål. Bland halvdelen af teriyakisaucen i.
  6. Skær radiser i skiver. 
  7. Servér ovnbagt laks med agurkesalat, ris, radiser og resten af teriyakisaucen.