Rødbedebøf med kartoffelpure og pæresalat med valnødder og blåskimmelost
40
Vegetar
5 dages holdbarhed

Rødbedebøf med kartoffelpure og pæresalat med valnødder og blåskimmelost

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • nødder,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Mel
  • Smør

Det skal du bruge

Rødbeder
300 g
Hvidløg solo
½ stk
Rasp
½ dl
Æg pasteuriseret
1 bæger
Pære
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 908 kcal
  • Fedt: 29.7 g
  • Kulhydrater: 130.23 g
  • Protein: 29.97 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl kartofler og kog dem møre i usaltet vand.
  2. Rødbedebøf: Skræl og riv rødbederne groft. Varm lidt olivenolie og steg de revne rødbeder sammen med presset hvidløg, salt og peber ved middel varme i ca. 5 min. Lad det køle lidt af og bland med ½ dl mel, rasp og æg. (gem panden til senere)
  3. Pæresalat: Skær pæren i både, skær løg i tynde skiver. Kom det i en skål og bland med salat, ½ tsk. olivenolie, hvidvinseddike og salt. Smulder blåskimmelost og valnødder over.
  4. Form 4 rødbedebøffer af farsen. Kom lid olivenolie på en pande og steg bøfferne ca. 2 min på hver side. 
  5. Kartoffelpure: Varm mælk og ½ spsk. smør i en lille kasserolle. Hæld vandet fra de kogte kartofler og mos dem med et piskeris eller en håndmixer. Tip: Pisk ikke for længe da mosen da bliver "lang") Bland mælke/smør/blandingen i og smag til med salt og peber.
  6. Server rødbedebøffer med kartoffelpure og pæresalat.