Fettuccine alle verdure med halloumi-gremolata
15-20
Vegetar
5 dages holdbarhed

Fettuccine alle verdure med halloumi-gremolata

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Squash
½ stk
Rødløg
½ stk
Cherrytomater
1 dåse
Oregano
½ spsk
Hvidløg
1 fed
Rødvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
1 pose
Grill-ost (Mælk, Laktose)
125 g
Bredbladet persille
1 drys
Citron
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 629 kcal
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrater 84 g
  • Protein 31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. 
  2. Sauce alle verdure: Skær squash i tern. Skær rødløg i tynd både. Varm lidt olivenolie op i en lille gryde. Steg squash, rødløg og presset hvidløg i 3 min. Tilsæt tomater, oregano, rødvinseddike og bouillon. Lad det simre under låg i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
  3. Kom pastaen i det kogende vand og kog ca. 3-4 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  4. Halloumi-gremolata: Skær halloumi i små tern. Hak persille. Skyl citronen, riv skallen og pres saften. Kom lidt olivenolie på en pande og steg halloumi i ca. 3 min. så det får en fin farve. Kom det i en skål og bland med persille, citronskal og saft.
  5. Vend den friskkogte pasta i saucen og servér toppet med halloumigremolata.