Linseragout med linguine og Tanelli ost
25-35
Vegetar
5 dages holdbarhed

Linseragout med linguine og Tanelli ost

Super børnevenlig ret, næsten som spaghetti/kødsovs, men i en kødløs variant med røde linser.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Sukker
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Hvidløg
1 fed
Gulerod
2 stk
Tomat
1 stk
Rød peber
½ stk
Timian/Rosmarin blanding
½ pose
Sambal oelek
¼ tsk
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Rød balsamico (Svovldioxid)
½ spsk
Sojasauce (Soja)
½ spsk
Belugalinser
60 g
Tomatpuré
½ pakke
Hakkede tomater
½ dåse
Piskefløde (Mælk, Laktose)
½ dl
Grøntsagsbouillon
½ pose
Bredbladet persille
½ pakke
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 675 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 103 g
  • Protein 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Forberedelse: Pil og pres hvidløg. Skræl gulerødder og skær i tern. Skær tomat i tern. Rens peberfrugt og skær i tern.
  2. Linseragout: Varm lidt olivenolie op i en gryde. Tilsæt hvidløg, gulerod, tomat, timian/rosmarin, ½ tsk sukker og sambal oelek (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Steg det i 3-4 min. Smag evt. til med lidt salt.
  3. Linguine: Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kom pastaen i og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  4. Linseragout - fortsat: Tilsæt perberfrugt, balsamico, soja, tomatpuré, hakkede tomater, fløde, bouillon, 1 dl vand og linser. Lad det småkoge ca. 15 min. TIP: Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis det er ved at koge tørt. Smag til med salt og peber.
  5. Servering: Hak persille og vend halvdelen i linseragout'en. Riv osten på et rivejern. Sigt pasta og vend den i ragout'en. Drys med revet ost og resten af persillen.