
Vegetar
4 dages holdbarhed
Linseragout
med linguine og Tanelli ost4.34 (134)
Under 20 min
16 Ingredienser
Super børnevenlig ret, næsten som spaghetti/kødsovs, men i en kødløs variant med røde linser.
Super børnevenlig ret, næsten som spaghetti/kødsovs, men i en kødløs variant med røde linser.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Hvidløg
1 fed
Grønne Linser
¾ dåse
Rød peber
1 stk
Revet gulerod
100 g
Timian/Rosmarin blanding
½ pose
Sambal oelek
¼ tsk
Rød balsamico
2 tsk
Sojasauce
2 tsk
Hakkede tomater
1 dåse
Græsk yoghurt
½ dl
Grøntsagsbouillon
½ pose
Pasta
200 g
Tanelli ost
1 pk
Bredbladet persille
1 pk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 600 kcal
- Fedt:
- 9 g
- Kulhydrater:
- 103 g
- Protein:
- 28 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil og pres hvidløg. Rens peberfrugt og skær i tern. Hæld væden fra linserne, skyl i koldt vand og lad dem dryppe af.
Varm lidt olivenolie op i en gryde. Tilsæt hvidløg, gulerod, timian/rosmarin og sambal oelek (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Steg det i 3-4 min. Smag evt. til med lidt salt.
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kom pastaen i og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
Tilsæt perberfrugt, balsamico, soja, hakkede tomater, yoghurt, bouillon og linser. Lad det småkoge ca. 8 min. TIP: Tilsæt evt. lidt vand, hvis det er ved at koge tørt. Smag til med salt og peber.
Hak persille og vend halvdelen i linseragout'en. Riv osten på et rivejern. Sigt pasta og vend den i ragout'en. Drys med revet ost og resten af persillen.
Håber maden smager!