Budget
Vegetar
Laktosefri
5 dages holdbarhed
Grøntsags/kikærtegryde med nudler
og peanutsNy opskrift
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Jordnødder·
- Soja·
- Nødder·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
- Vand
Broccoli
1 stk
Gulerod
2 stk
Løg
½ stk
Kikærter
½ dåse
Rød karrypaste
½ pose
Grøntsagsbouillon
1 pose
Majsstivelse
1 spsk
Vand
1 spsk
Kokosmælk
2 dl
Sojasauce
1 spsk
Nudler
125 g
Hakkede peanuts
½ pose
Lime
½ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 647 kcal
- Fedt:
- 27 g
- Kulhydrater:
- 76 g
- Protein:
- 25 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Skyl broccoli og del i små buketter. Skræl stokken og skær i skiver. Skræl gulerødder og skær i små tern. Pil løg og hak groft. Dræn kikærter og skyl i koldt vand. Fordel kikærter og broccoli på en bageplade med bagepapir, dryp med lidt olie og krydr med salt og peber. Bag i ovnen 10-15 min. til de er gyldne og sprøde.
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
Varm en stor gryde op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg løg og gulerødder ca. 2 min. Tilsæt karrypaste og bouillon og steg videre ca. 1 min. Rør majsstivelse ud i lidt vand og hæld det i gryden sammen med kokosmælk. Bring i kog, skru ned og lad det småkoge ca. 15 min. til grøntsagerne er møre. Smag til med soja og peber.
Tilbered nudlerne som angivet på pakken i det kogende vand.
Top retten med peanuts og bagte grøntsager. Skær lime i både og servér til.
Håber maden smager!