Specier med chokolade - bag selv
8-10
30 dages holdbarhed

Specier med chokolade - bag selv

Vi gør julen nem for dig. Bag de dejligste julesmåkager af den færdige dej fra SmartBake. VÆRSGO BAG!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Specier med chokolade kagedej (Æg, Gluten, Mælk, Laktose)
    500 g
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 558 kcal
    • Fedt 28 g
    • Kulhydrater 71 g
    • Protein 6 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Rullen tages ud af køleskabet og skæres straks i tynde skiver på 2-3 mm med en skarp kniv, og fordeles på en bageplade med bagepapir med lidt mellemrum.
    2. Tænd ovnen på 180 grader varmluft og bag småkagerne i 6 – 8 minutter. Hold øje med dem da ovne er meget forskellige.
    3. Læg de bagte småkager på en bagerist til afkøling inden de spises eller lægges i en kagedåse.