Cremet fettuccine med arrabiatasauce, squash og mandler
25-35
Vegetar
5 dages holdbarhed

Cremet fettuccine med arrabiatasauce, squash og mandler

Skøn pastaret med dejlig krydret sauce. Hertil ovnbagte squash med sprøde mandler.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • nødder,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Squash
½ stk
Saltede mandler (Nødder)
1 pose
Rødløg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Rød chili
¼ stk
Hakkede tomater
1 dåse
Oregano
1 tsk
Basilikum, frisk
½ pakke
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Æg (Æg)
1 stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
¾ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 616 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 26 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft). Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog til pastaen.
  2. Ovnbagt squash: Skyl squashen og skær den i ca. ½ cm tykke skiver. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og vend dem i lidt olie, salt og peber. Steg squashskiverne i ovnen i 12-15 min. Hak mandlerne groft og drys dem over squashen. 
  3. Arrabiatasauce: Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak chili og basilikum. Varm en gryde op til middelvarme, tilsæt lidt olie og steg løg, hvidløg og chili til løgene er klare. Tilsæt de hakkede tomater og oregano og lad det koge i 10-12 min. Smag til med salt og peber. Tilsæt halvdelen af basilikum det sidste min. af tilberedningstiden.
  4. Kog pastaen i 3-4 min. Sigt vandet fra, men gem 1 dl af kogevandet. Hæld pastaen tilbage i gryden.
  5. Cremet fettuccine: Del æggeblommerne fra æggehviderne, kasser hviderne. Bland æggeblomme med creme fraiche og lidt peber en skål. Sæt gryden med pasta over middelvarme og vend æggemassen i. Varm igennem under omrøring til blandingen har jævnet. Tilsæt evt. pastavand til ønsket konsistens. Smag til med salt.
  6. Anret pastaen med arrabiatasauce og squash og drys med resten af basilikummen.