Wok med svinekotelet, stegt pak choy og ris
30
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Wok med svinekotelet, stegt pak choy og ris

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie

Det skal du bruge

Ingefær
2.5 g
Sojasauce
1 spsk
Balsamico rød
½ spsk
Ketchup
½ spsk
Sambal oelek
¼ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 609 kcal
  • Fedt: 7.18 g
  • Kulhydrater: 92.36 g
  • Protein: 43.7 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog risene i 3½ dl vand i 12 min. under låg sluk, og lad dem trække færdig under låg.
  2. Hæld 2 spsk. vand i en skål. Bland med soja, balsamicoeddike, ketchup, revet ingefær, sambal oelek og honning. Bland halvdelen af marinaden med kødet, gem resten til senere.
  3. Del pak choy i kvarte. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg pak choy ved høj varme 1 min. på hver side, de må godt få noget farve. Læg dem i et fad, drys med chili flager og salt efter smag.
  4. Skræl rødløg og skær i både. Peberfrugt ordnes og skæres i strimler. Varm pande op igen med lidt olie. Steg kødet i ca. 4 min. ved høj varme. Tilsæt rødløg og peberfrugt, steg videre i ca. 2 min. til kødet er færdigt. Resten af marinaden kommes ved og koges i 1 min. Smages til med lidt salt. 
  5. Server wokretten med steg pak choy og basmatiris.