Fiskesuppe med citron, fennikel og aioli
20-30
2 dages holdbarhed

Fiskesuppe med citron, fennikel og aioli

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Gulerod
2 stk
Fennikel
½ stk
Løg
½ stk
Citron
1 stk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Hvidløg
½ fed
Fiskebouillon (Fisk)
½ pose
Hakkede tomater
½ dåse
Tomatpuré
½ pakke
Timian, frisk
1 pakke
Honning
1 tsk
Aioli (Æg)
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 598 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 56 g
  • Protein 31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartofler møre i let saltet vand.
  2. Imens skrælles gulerødder skæres i skiver sammen med fennikel, løg skrælles og hakkes fint. Citronskal rives så fint som muligt og saften presses af halvdelen. Skær fisken i mindre bider ca. 3x3 cm. krydder dem med salt og peber. 
  3. Varm en gryde op med lidt olie. Steg fennikel, løg, gulerødder og presset hvidløg i ca. 3 min. Tilsæt hakket tomater, 1 dl vand, bouillon, tomatpure, timian og honning kog under låg stille og roligt i ca. 8 min. 
  4. Læg fiskestykkerne i gryden med citronskal og saft, rør det forsigtigt rundt. Kog videre i ca. 3-4 min. til fisken er tilberedt. Smag til med salt.
  5. Skær resten af citronen i både. Server fiskesuppen med kartofler, aioli og citronbåde