Laktosefri
4 dages holdbarhed
Kyllingewraps
med hummus og syltet løgNy opskrift
Under 35 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Olivenolie
- Peber
- Salt
- Sukker
Rødløg
½ stk
Rødvinseddike
1 spsk
Kikærter
½ dåse
Citron
½ stk
Spidskommen
¾+¾ tsk
Solo hvidløg
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Tomatpuré
½ spsk
Sambal oelek
½ tsk
Gulerod
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Tortilla-wrap
4 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 721 kcal
- Fedt:
- 23 g
- Kulhydrater:
- 74 g
- Protein:
- 53 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skræl rødløg og skær i tynde skiver og læg skiverne i en skål. Kom rødvinseddike, ½ tsk salt og 1 tsk sukker på, rør rundt og sæt til side.
Hæld væden fra kikærterne. Skyl citronen og riv skallen fint. Kom det i en blendeskål sammen med kikærter, ¾ tsk spidskommen, 1 spsk vand, 1½ spsk olivenolie og presset hvidløg og blend med stavblender. Smag til med salt og saft fra citronen.
Varm en stegepande op med lidt olie. Krydr kyllingen med spidskommen, salt, peber og steg ved høj varme i 2-3 min. Skru ned på middelvarme og tilsæt tomatpuré, sambal oelek og 1 spsk vand. Steg videre i 2-3 min. til kyllingen er gennemstegt.
Brug evt. en salatslynge. Læg grøntsagerne på et fad.
Varm tortillaerne på en varm tør pande. Fyld tortillaerne med hummus, salat, gulerod, kylling og syltet rødløg. Servér med det samme.
Håber maden smager!