Burger med bbq kalkunschnitzel og tomatsalsa
4 dages holdbarhed

Burger med bbq kalkunschnitzel og tomatsalsa

3.96 (67)
Under 20 min
9 Ingredienser
Lækker burger med magert kalkunkød med en klassisk bbq sauce, klassisk grønt tilbehør med salat og agurk og en spicy tomatsalsa til. Her er ekstra grønt og mindre kød.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Byg
    ·
  • Hvede
    ·
  • Rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Cherrytomater
250 g
Rødløg
½ stk
Rød chili
½ stk
Ketchup
2 spsk
(Svovldioxid)
BBQ-sauce
2 spsk
(Selleri, Sennep)
Kalkunschnitzel
2 stk
Burgerbolle
2 stk
(Æg, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½ stk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
443 kcal
Fedt:
8 g
Kulhydrater:
60 g
Protein:
33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Skyl tomaterne, skær dem i tern, og afdryp dem i en sigte, så det meste af væden drypper fra. Pil og hak ½ rødløg fint. Flæk ½ chili, skrab kernerne ud, og hak resten fint. Rør tomat, rødløg, chili og 2 spsk ketchup sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
Pensl kødet med 2 spsk barbecuesauce på begge sider.
Opvarm lidt olie på en varm (grill)pande, og læg kalkunschnitzlerne på panden. Steg dem i 2-3 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Tag kødet af panden, og krydr med salt og peber.
Agurken kan alternativt skæres i stave og serveres til som gnavegrønt.
Håber maden smager!