20
4 dages holdbarhed
Burger med bbq kalkunschnitzel og tomatsalsa
Lækker burger med magert kalkunkød med en klassisk bbq sauce, klassisk grønt tilbehør med salat og agurk og en spicy tomatsalsa til. Her er ekstra grønt og mindre kød.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- mælk,
- selleri,
- sennep,
- svovldioxid,
- byg,
- hvede,
- rug
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Cherrytomater
250 g
Rødløg
½ stk
Rød chili
½ stk
Ketchup (Svovldioxid)
2 spsk
BBQ sauce (Selleri, Sennep)
2 spsk
Kalkunschnitzel
2 stk
Burgerbolle (Æg, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 454 kcal
- Fedt 8 g
- Kulhydrater 62 g
- Protein 34 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Skyl tomaterne, skær dem i tern, og afdryp dem i en sigte, så det meste af væden drypper fra. Pil og hak ½ rødløg fint. Flæk ½ chili, skrab kernerne ud, og hak resten fint. Rør tomat, rødløg, chili og 2 spsk ketchup sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
- Pensl kødet med 2 spsk barbecuesauce på begge sider.
- Opvarm lidt olie på en varm (grill)pande, og læg kalkunschnitzlerne på panden. Steg dem i 2-3 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Tag kødet af panden, og krydr med salt og peber.
- Flæk burgerbollerne, og lun dem i ovnen eller på en brødrister. Skyl og tør salaten, og pluk den i blade. Skyl agurken, og skær den i skiver. Læg burgeren sammen med salatblade, agurk, kalkun og tomatsalsa. TIP: Agurken kan alternativt skæres i stave og serveres til som gnavegrønt.