Burger med bbq kalkunschnitzel og tomatsalsa
20
4 dages holdbarhed

Burger med bbq kalkunschnitzel og tomatsalsa

Lækker burger med magert kalkunkød med en klassisk bbq sauce, klassisk grønt tilbehør med salat og agurk og en spicy tomatsalsa til. Her er ekstra grønt og mindre kød.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Cherrytomater
250 g
Rødløg
½ stk
Rød chili
½ stk
Ketchup (Svovldioxid)
2 spsk
BBQ sauce (Selleri, Sennep)
2 spsk
Kalkunschnitzel
2 stk
Burgerbolle (Æg, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 454 kcal
  • Fedt 8 g
  • Kulhydrater 62 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skyl tomaterne, skær dem i tern, og afdryp dem i en sigte, så det meste af væden drypper fra. Pil og hak ½ rødløg fint. Flæk ½ chili, skrab kernerne ud, og hak resten fint. Rør tomat, rødløg, chili og 2 spsk ketchup sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
  2. Pensl kødet med 2 spsk barbecuesauce på begge sider.
  3. Opvarm lidt olie på en varm (grill)pande, og læg kalkunschnitzlerne på panden. Steg dem i 2-3 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Tag kødet af panden, og krydr med salt og peber.
  4. Flæk burgerbollerne, og lun dem i ovnen eller på en brødrister. Skyl og tør salaten, og pluk den i blade. Skyl agurken, og skær den i skiver. Læg burgeren sammen med salatblade, agurk, kalkun og tomatsalsa. TIP: Agurken kan alternativt skæres i stave og serveres til som gnavegrønt.