Burger med bbq kalkunschnitzel og tomatsalsa
20
4 dages holdbarhed

Burger med bbq kalkunschnitzel og tomatsalsa

Lækker burger med magert kalkunkød med en klassisk bbq sauce, klassisk grønt tilbehør med salat og agurk og en spicy tomatsalsa til. Her er ekstra grønt og mindre kød.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Cherrytomat
250 g
Rødløg
½ stk
Chili rød
½ stk
Ketchup
2 spsk
Barbecuesauce
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 454 kcal
  • Fedt: 8 g
  • Kulhydrater: 61.6 g
  • Protein: 33.98 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skyl tomaterne, skær dem i tern, og afdryp dem i en sigte, så det meste af væden drypper fra. Pil og hak ½ rødløg fint. Flæk ½ chili, skrab kernerne ud, og hak resten fint. Rør tomat, rødløg, chili og 2 spsk ketchup sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
  2. Pensl kødet med 2 spsk barbecuesauce på begge sider.
  3. Opvarm lidt olie på en varm (grill)pande, og læg kalkunschnitzlerne på panden. Steg dem i 2-3 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Tag kødet af panden, og krydr med salt og peber.
  4. Flæk burgerbollerne, og lun dem i ovnen eller på en brødrister. Skyl og tør salaten, og pluk den i blade. Skyl agurken, og skær den i skiver. Læg burgeren sammen med salatblade, agurk, kalkun og tomatsalsa. TIP: Agurken kan alternativt skæres i stave og serveres til som gnavegrønt.