Kebabspyd med blomkålscouscous
30
5 dages holdbarhed

Kebabspyd med blomkålscouscous

Kebabspyd af hakket oksekød med en lækker og sund couscous lavet af blomkål, serveret med yoghurt naturel. Det er nemt, lækkert og sundt!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kruspersille
1 drys
Træspyd
4 stk
Hakket oksekød
275 g
Rasp
½ dl
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Græsk krydderiblanding
½ spsk
Blomkål
½ stykke
Abrikos i tern
50 g
Citron
¼ stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 509 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 35 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen (eller ovnen på 200 grader varmluft). Skyl og hak persille og læg ⅔ til side. Læg spyddene i koldt vand (så brænder de ikke på).
  2. Kom hakket kød, ½ dl rasp, ½ æg, ½ spsk. krydderiblanding i en skål sammen med ⅓ af persillen.
  3. Ælt farsen godt igennem evt. med hænderne (husk at vaske dem grundigt først).
  4. Del farsen op i 4 lige store stykker og form ca. 10 cm lange pølser. Stik et spyd igennem hver kebab og dryp med lidt olie. Grill dem på direkte varme 1 minut på hver side så de får farve flyt derefter til indirekte varme (alt. læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir) og grill/steg dem 15-20 min. De skal være gennemstegte.
  5. Fjern evt. blade fra blomkålen og skyl den. Riv den på den grove side af et rivejern eller i en foodprocessor.
  6. Rør saft af ¼ citron, 2 tsk. olie, salt og peber sammen. Vend det sammen med den revne blomkål og abrikoserne..
  7. Servér de grillede kebabspyd med blomkåls-couscous og yoghurt som dip.