Bøf stroganoff med grov mos
25
5 dages holdbarhed

Bøf stroganoff med grov mos

En hurtig og nem klassisk bøf stroganoff her med en lækker mos af kartoffel og gulerødder til. En ret der hitter både hos børn og voksne.

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

    • Smør
    • Salt
    • Peber

    Det skal du bruge

    Bagekartoffel
    2 stk
    Gulerod
    350 g
    Bøf stroganoff
    600 g
    Bredbladet persille
    1 drys
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi: 867 kcal
    • Fedt: 41.63 g
    • Kulhydrater: 100.49 g
    • Protein: 22.68 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Skræl kartofler og gulerødder. Skær kartofler i store tern og gulerødder i ½ cm tykke skiver. Hæld kartofler og ⅔ af gulerødderne i en gryde, dæk med vand og bring i kog. Kog ca. 15 minutter til de er møre. Husk der skal ingen salt i kogevandet til mosen.
    2. Imens varmes stroganoffen i en gryde ved medium varme så det småsimrer i ca. 15 minutter. Tilsæt resten af gulerødderne de sidste 5 minutter og lad dem simre med.
    3. Skyl og hak persillen groft.
    4. Hæld vandet fra kartofler/gulerødder, men gem ca. 1 dl. Mos dem groft med et piskeris, tilsæt 1 spsk smør og lidt af kogevandet til du får den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.
    5. Server stroganoffen med et drys persille og den grove kartoffel-gulerodsmos.