Confiteret and i wrap a la Peking med hoisin sauce
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Confiteret and i wrap a la Peking

med hoisin sauce
Ny opskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Nu kan I hygge jer ved bordet med at lave disse rullede pandekager a la Peking. Mørt og lækkert andekød og sprøde grøntsager i de lune tortillas - smagt til med den klassiske kinesiske hoisin sauce. Du vælger selv hvor meget af fyldet, der skal i.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
    Liste
    Liste
    Billeder
    Hjertesalat
    1 stk
    Forårsløg
    ½ bundt
    Skoleagurk
    1 stk
    Revet gulerod
    100 g
    Confiteret andelår
    1 stk
    Tortilla-wrap
    4 stk
    (Gluten, Hvede)
    Hoisinsauce
    1 pose
    (Soja, Sesamfrø)
    Næringsindhold (per portion)
    Energi:
    772 kcal
    Fedt:
    47 g
    Kulhydrater:
    64 g
    Protein:
    23 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Tag andekødet ud af emballagen, læg det i et ovnfast fad og sæt i ovnen med det samme. Varm den ca. 12 min.
    Skyl imens grøntsagerne. Snit salat fint i strimler. Skær forårsløg og agurk i 5 cm stykker og lav tynde strimler på langs. Læg det hele på et stort fad sammen med revet gulerod.
    Pak tortillas ind i stanniol og lun dem med i ovnen de sidste 5 min. eller lun dem i microovn uden stanniol ca. 20 sek. pr stk, du kan sagtens lune flere ad gangen.
    Hæld hoisinsauce op i en skål. Pil andekødet fra hinanden med en gaffel. Læg det på fadet med grøntsager eller behold det i det ovnfaste fad. Sæt andekød, snittet grønt, tortilla og hoisinsauce på bordet.
    Lad hver lave sin egen. Smør et tyndt lag hoisin sauce på en tortilla, læg grøntsager og lidt andekød på, fold og spis. Hvis du vil kan du dyppe den i lidt ekstra hoisinsauce.
    Håber maden smager!