Græske hakkebøffer med tzatziki og bulgursalat
20
1 dages holdbarhed

Græske hakkebøffer med tzatziki og bulgursalat

Den gode smag af Grækenland på ingen tid. Hakkebøfferne er allerede blandet med feta, persille og hvidløg. Bulguren skal bare tilsættes tomater og agurk og tzatziki tilberedes lynhurtigt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Smør
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
175 g
Græsk hakkebøf (Mælk, Laktose)
2 stk
Tomat
2 stk
Agurk
1 stk
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
½ dl
Solo hvidløg
⅓ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 704 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 67 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet, hvis du ikke kan nå at lave retten på selve leveringsdagen.

  1. Kog 175 g bulgur i 3½ dl vand med ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk for varmen og lad det trække mens resten af retten laves.
  2. Brun bøfferne hurtigt i lidt smør på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
  3. Skyl agurk og riv ½ groft. Pres let vandet ud af den og læg den i en skål. Bland med yoghurt, ½ tsk olivenolie, presset hvidløg og tilsmag med salt og peber.
  4. Skyl tomater og skær dem og ½ agurk i tern.
  5. Hæld evt. overskydende vand fra bulguren. Bland med tomat og agurk og servér med tzatziki og hakkebøffer.