Quick Chili con carne med ris
15-20
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Quick Chili con carne med ris

En klassisk og godt krydret chili con carne i færdig udgave. Supernemt og lækkert på en travl hverdag - du skal bare koge risene, mens retten simrer. Hovedingredienserne i retten er færdigtilberedt.

Ingredienser

Allergener
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Ris hvide
200 g
Chili con carne
600 g
Creme frisk
1 dl
Nachos, saltet
30 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 878 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 130 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog 200 g ris i 3½ dl vand med ½ tsk salt i ca. 12 min. under låg. Sluk og lad risene trække, til resten af retten er færdig.
  2. Læg posen med chili con carne i en lille gryde og dæk med vand. Varm gryden op til vandet næsten koger og lad retten simre ved middelvarme i ca. 15 min.
  3. Klip posen op og servér chili con carne med ris, nacho og en god klat creme frisk.