Pasta med wokstrimler og svampe i marsala flødesauce

Pasta med wokstrimler og svampe i marsala flødesauce

25 min734 kcal pr. portion Holder 4 dage
Nem ret med skinkestrimler i herlig fløde sovs med svampe og frisk rucola, smagt til med lidt marsala og serveret med pasta.
4.00
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

140 g svampemix (champignon)
60 g svampemix (østershatte)
½ stk løg
1 stk hvidløg fed
300 g strimler af skinkeinderlår
250 g pasta frisk
2 spsk marsala, cooking wine
1 dl fløde
50 g babyspinat

Du skal selv have

salt, peber, olie

Fremgangsmåde

1
Rens svampene og skær dem i lidt mindre stykker. Pil og hak ½ løg og 1 fed hvidløg. Skyl spinat og dryp af.
2
Dup kødet tørt og lynsteg det i olie ved høj varme. Kødet skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt).
3
Sæt kødet til side. Steg svampe, løg og hvidløg i 3-4 min.
4
Kog 250 g pasta al dente (så den stadig har bid) 2 min. i letsaltet vand.
5
Kom kødet tilbage på panden, tilsæt 2 spsk marsala vin og 1 dl fløde, kog op og smag til med salt og peber.
6
Bland med friskkogt pasta og spinat og servér.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 3071 kJ/ 734 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
27.14 g
heraf mættede fedtsyrer
14.19 g
Kulhydrat
71.67 g
heraf sukkerarter
6.64 g
Protein
50.78 g
Salt
0.83 g
Kostfibre
7.3 g

Allergener

Æg
Gluten
Mælk

Andre retter du måske kan lide