Kyllingeschnitzel a la wiener med peberrod og kapers
5 dages holdbarhed

Kyllingeschnitzel a la wiener med peberrod og kapers

4.2 (797)
Under 35 min
7 Ingredienser
I denne ret får du kyllingebryst tilberedt som klassisk wienerschnitzel med alt det originale tilbehør. Serveres med kogte kartofler.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Smør
Kartofler, små
500 g
Kyllingebryst
280 g
Slikærter (sugar snaps)
90 g
Rasp
3 spsk
Citron
½ stk
Kapers
1 spsk
Høvlet peberrod
15 g
(Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
464 kcal
Fedt:
9 g
Kulhydrater:
53 g
Protein:
42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog kartoflerne i letsaltet vand ca 15 min, lad slikærterne koge med de sidste 2-3 min.
Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Bank hver stykke kylling let med en kødhammer, så tykkelsen bliver ca. 1 cm over det hele.
Krydr 3 spsk rasp med ½ tsk salt og lidt peber. Vend kyllingen i raspen, det skal bare være et tyndt lag.
Varm ½ spsk olie og ½ spsk smør på en pande. Tilsæt kyllingen, når smørret er ved at bruse af og steg ca. 3 min. på hver side ved mellem varme. Tag kyllingen af og hæld fedtstoffet fra.
Sæt panden over stærk varme og tilsæt 2 spsk citronsaft, 2 spsk vand og 1 spsk kapers. Lad blandingen koge ind til en sirupagtig konsistens og hæld den over kyllingen.
Pynt hver schnitzel med en skive citron og peberrod efter smag, og servér med kartofler og slikærter.
Håber maden smager!