Kyllingeschnitzel a la wiener med peberrod og kapers

Kyllingeschnitzel a la wiener med peberrod og kapers

35 min472 kcal pr. portion Holder 5 dage
I denne ret får du kyllingebryst tilberedt som klassisk wienerschnitzel med alt det originale tilbehør. Serveres med kogte kartofler.
4.00
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

500 g kartofler
280 g kyllingebryst
90 g slikærter
3 spsk rasp
½ stk citron
1 spsk kapers
15 g høvlet peberrod

Du skal selv have

salt, peber, olie, smør

Fremgangsmåde

1
Kog kartoflerne i letsaltet vand ca 15 min, lad slikærterne koge med de sidste 2-3 min.
2
Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Bank hver stykke kylling let med en kødhammer, så tykkelsen bliver ca. 1 cm over det hele.
3
Krydr 3 spsk rasp med ½ tsk salt og lidt peber. Vend kyllingen i raspen, det skal bare være et tyndt lag.
4
Varm ½ spsk olie og ½ spsk smør på en pande. Tilsæt kyllingen, når smørret er ved at bruse af og steg ca. 3 min. på hver side ved mellem varme. Tag kyllingen af og hæld fedtstoffet fra.
5
Sæt panden over stærk varme og tilsæt 2 spsk citronsaft, 2 spsk vand og 1 spsk kapers. Lad blandingen koge ind til en sirupagtig konsistens og hæld den over kyllingen.
6
Pynt hver schnitzel med en skive citron og peberrod efter smag, og servér med kartofler og slikærter.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 1974 kJ/ 472 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
9.61 g
heraf mættede fedtsyrer
2.72 g
Kulhydrat
54.28 g
heraf sukkerarter
6.23 g
Protein
42.03 g
Salt
2.29 g
Kostfibre
5.94 g

Allergener

Gluten
Svovldioxid

Andre retter du måske kan lide