Wrap med små indiske hakkebøffer
5 dages holdbarhed

Wrap med små indiske hakkebøffer

Ny opskrift
Under 35 min
11 Ingredienser
Små hakkebøffer med garam masala krydderi, der serveres i tortilla sammen med det grønne tilbehør. Inspireret af det indiske køkken.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Tortilla-wrap
4 stk
Løg
½ stk
Hvidløg
½ fed
Hakket oksekød
300 g
Kikærter
120 g
Rosiner
25 g
Garam masala
1-1½ tsk
Rød peber
1 stk
Rød chili
⅔ stk
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Icebergsalat
⅓ stk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
1003 kcal
Fedt:
40 g
Kulhydrater:
108 g
Protein:
52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180 grader. Eller lun tortillas i microovn.
Pil og hak ½ løg og ½ fed hvidløg fint. Bland det med kødet.
Hæld væden fra kikærter, og skyl dem i koldt vand. Bland kikærterne i kødet. Tilsæt 25 g rosiner, 1-1½ tsk. garam masala. Ælt det hele sammen med hænderne.
Form 4 flade bøffer. Krydr med salt og peber. Brun bøfferne i lidt olie ca. 1½ min. på hver side på en pande.
Rens peberfrugt for kerner og stilk. Skær i strimler på langs. Tilsæt peberfrugt til panden med bøfferne, og steg det hele ca. 10 min. ved middelvarme. Vend bøfferne halvvejs. Rør jævnligt i peberfrugterne.
De kan også lunes i microovn uden stanniol ca. 20 sek pr. stk.
Del chili, og fjern kerner og frøvæggen. Skær chili i mindre stykker, blend med 1½ spsk. olie og bland det i en skål med 1 dl yoghurt.
Tag hele blade af salathovedet, skyl og afdryp dem. Læg chili-yoghurt, salat, peberfrugt og en bøf på hver tortilla. Fold fyldet ind i tortillaerne som små pakker, skær over på midten og servér.
Håber maden smager!