Wrap med små indiske hakkebøffer

Wrap med små indiske hakkebøffer

35 min961 kcal pr. portion Holder 5 dage
Små hakkebøffer med garam masala krydderi, der serveres i tortilla sammen med det grønne tilbehør. Inspireret af det indiske køkken.
4.33
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

4 stk tortilla-wrap
½ stk løg
½ stk hvidløg fed
300 g hakket oksekød
120 g kikærter
25 g rosiner
1-1½ tsk garam masala
1 stk peberfrugt rød
stk chili rød
1 dl yoghurt naturel
stk icebergsalat

Du skal selv have

salt, peber, olie

Fremgangsmåde

1
Tænd ovnen på 180 grader. Eller lun tortillas i microovn.
2
Pil og hak ½ løg og ½ fed hvidløg fint. Bland det med kødet.
3
Hæld væden fra kikærter, og skyl dem i koldt vand. Bland kikærterne i kødet. Tilsæt 25 g rosiner, 1-1½ tsk. garam masala. Ælt det hele sammen med hænderne.
4
Form 4 flade bøffer. Krydr med salt og peber. Brun bøfferne i lidt olie ca. 1½ min. på hver side på en pande.
5
Rens peberfrugt for kerner og stilk. Skær i strimler på langs. Tilsæt peberfrugt til panden med bøfferne, og steg det hele ca. 10 min. ved middelvarme. Vend bøfferne halvvejs. Rør jævnligt i peberfrugterne.
6
Pak 4 tortillas ind i stanniol, og lun dem i ovnen ca. 10 min. TIP: De kan også lunes i microovn uden stanniol ca. 20 sek pr. stk.
7
Del chili, og fjern kerner og frøvæggen. Skær chili i mindre stykker, blend med 1½ spsk. olie og bland det i en skål med 1 dl yoghurt.
8
Tag hele blade af salathovedet, skyl og afdryp dem. Læg chili-yoghurt, salat, peberfrugt og en bøf på hver tortilla. Fold fyldet ind i tortillaerne som små pakker, skær over på midten og servér.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 4022 kJ/ 961 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
39.11 g
heraf mættede fedtsyrer
6.52 g
Kulhydrat
102.56 g
heraf sukkerarter
23.21 g
Protein
49.78 g
Salt
2.07 g
Kostfibre
11.62 g

Allergener

Gluten
Mælk

Andre retter du måske kan lide