Grill
4 dages holdbarhed
Steaksandwich
med gulerodsfritterNy opskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Anderledes måde at servere tyksteg på, her i tynde skiver som en steaksandwich i en grov bolle med salat og dijonnaise. Serveret med hurtige, sprøde gulerodsfritter. Et hit for hele familien!
Anderledes måde at servere tyksteg på, her i tynde skiver som en steaksandwich i en grov bolle med salat og dijonnaise. Serveret med hurtige, sprøde gulerodsfritter. Et hit for hele familien!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Selleri·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Byg·
- Hvede·
- Rug
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Peber
- Salt
- Smør
Oksetykstegsfilet i tynde skiver
300 g
Gulerod
3 stk
Burgerbolle
2 stk
Drueagurk i skiver
½ glas
Mayonnaise
2 spsk
Sennep
½ spsk
Salatmix Toscana
100 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 618 kcal
- Fedt:
- 19 g
- Kulhydrater:
- 67 g
- Protein:
- 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Du kan også tilberede på en pande.
Krydr kødet med salt og peber. Brun af på begge sider ved direkte/høj varme. Steg videre ved indirekte/middel varme 2-3 min på hver side afhængig af tykkelsen. Tag kødet af og stil det til side til resten er klar. Har du stegt på pande, så gem den til senere brug uden at vaske den af.
Skræl gulerødder og skær dem i 1x5 cm stave. Krydr med salt og peber. Grill: Læg dem i en foliebakke med en klat smør eller olie. Grill dem ved direkte varme 4-5 min. Vend dem undervejs. Pande: Kom lidt olie på oanden fra kødet og steg gulerødderne 4-5 min. ved høj varme. TIP: Du kan også servere gulerodsstavene rå.
Flæk bollerne og rist på begge sider på grillen, på panden eller på en brødrister.
Skær drueagurkerne i tynde skiver på langs. Bland en dressing af mayonnaise og sennep. Skyl og tør salaten.
Smør bollerne med dressing, læg salat på underdelen og fordel skiver af kød på salaten. Top med skiver af drueagurk og luk med den anden halvdel af bollen. Servér med gulerodsfritter.
Håber maden smager!