Klassisk burger med kartoffelbåde

Kalorielet

4 dages holdbarhed

Klassisk burger

med kartoffelbåde
4.04 (400)
Under 30 min
9 Ingredienser
Saftige hakkebøffer, friske grøntsager og lækre burgerboller gør denne klassiske burger til et dejligt hverdagsmåltid for både børn og voksne.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Bagekartoffel
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Rødløg
½ stk
Tomat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Hjertesalat
½ stk
Burgerbolle
2 stk
(Æg, Gluten, Mælk, Sesamfrø, Hvede, Laktose)
Ketchup
1 pose
Mayonnaise
2 spsk
(Æg)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 565 kcal
  • Fedt: 24 g
  • Kulhydrater: 51 g
  • Protein: 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Skær kartoflerne i tynde både og bland med lidt olie, salt og peber. Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i 20-25 min.
 Form én flad burgerbøf pr. person. Steg dem på en pande ved medium varme ca. 6-7 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
 Pil løg og skyl tomat og agurk. Skær det hele i skiver. Del salat i blade og skyl.
Del bollerne og kom dem i ovnen med kartoflerne i 3-4 min.
 Smør bollerne med ketchup og byg burgeren op af grøntsager og bøf. Servér med sprøde kartoffelbåde.
Håber maden smager!