Wokstrimler i oystersauce med ris
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Wokstrimler i oystersauce

med ris
Ny opskrift
Under 35 min
9 Ingredienser
Forrygende smags- og farvebombe får du i denne asiatisk inspirerede wokret med strimler af skinkeinderlår, masser af grøntsager i oystersauce. Retten serveres med kogte ris.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Bløddyr
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Kogende vand
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Østerssauce
¾ dl
(Gluten, Soja, Bløddyr, Hvede)
Grøntsagsbouillon
½ pose
Kogende vand
1½ dl
Basilikum, frisk
½ pk
Basmatiris
135 g
Rød peber
1 stk
Porre
½ stk
Hvidløg
1 fed
Broccoli
½ stk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
547 kcal
Fedt:
9 g
Kulhydrater:
73 g
Protein:
44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Vent med at salte retten til sidst, da østerssauce og bouillon er meget salt.

Kog risene som anvist på posen.
Skyl og skær peberfrugt og porre i tynde strimler. Pil og hak hvidløg fint. Skær broccoli i meget små buketter. Skræl også stokken og skær i små tern.
Varm lidt olie i en wok eller en stor pande ved kraftig varme. Brun kødet 1½-2 min. Lad det danne skorpe, før det vendes. Tag kødet op på en tallerken.
 Kom lidt mere olie i wokken og varm op. Tilsæt peberfrugt og svits et par min. under omrøring. Tilsæt resten af grøntsagerne, østerssauce, bouillon og vand. Lad det koge et par min. til grøntsagerne er møre, men stadig har bid.
Vend wokstrimlerne i saucen og lad det hurtigt blive gennemvarmt. Smag til med salt og peber og tilsæt basilikumblade.
Håber maden smager!