Persillerodssuppe med ostebrød
30-40
Vegetar
4 dages holdbarhed

Persillerodssuppe med ostebrød

Ingredienser

Allergener
  • Mælk,
  • selleri,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Persillerodssuppe med ostebrød

Bouillon, Grøntsag
2 pose
Timian
½ pose
Porre
1 stk
Bagekartoffel
1½ stk
Pastinak/persillerod
300 g
Brød
2 stk
Revet ost
75 g
Creme frisk
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 754 kcal
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrater 112 g
  • Protein 33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C
  2. Bring 1 ltr vand i kog i en stor gryde og tilsæt bouillon og 3 timiankviste.
  3. Skyl porre grundigt og snit i skiver. Skræl kartoffel og rødder og skær dem i ½ cm tykke skiver.
  4. Kom grøntsagerne i gryden og lad det koge i ca. 20 min. til de er møre.
  5. Flæk brødet på langs. Fordel ost på hver underdel, drys med timianblade efter smag og læg ”låg” på. Gratinér brødene i ovnen 8-10 min. til osten er smeltet.
  6. Tag timiankvistene op af gryden. Blend suppen med creme frisk og smag til med salt og peber.
  7. Skær brødet i lidt mindre stykker og servér dem til suppen.