Fiskefrikadeller med remoulade, kartofler og broccoli
25-35
1 dages holdbarhed

Fiskefrikadeller med remoulade, kartofler og broccoli

Klassiske, populære og lækre fiskedeller med en skøn hjemmerørt remoulade. Serveret med kartofler og broccoli. Fiskefars skal tilberedes på leveringsdagen.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Løg
½ stk
Luksusfars af torskefisk
400 g
Broccoli
½ stk
Creme frisk
½ dl
Karry
1 tsk
Pickles
75 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 482 kcal
  • Fedt 9 g
  • Kulhydrater 70 g
  • Protein 31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Fiskefars skal tilberedes på leveringsdagen eller fryses ned.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand 15 min. under låg.
  2. Pil og hak løg. Rør farsen med løg og lidt salt og form til frikadeller.
  3. Varm olie på en pande. Steg frikadellerne sprøde ca. 4 min. på hver side ved god varme.
  4. Skyl broccoli og del i små buketter TIP: Brug gerne stokken også. Kog med kartoflerne i de sidste 3 min.
  5. Rør creme frisk med karry og pickles. Smag til med salt og peber.
  6. Servér frikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli.