Spoleben - sousvide
25
5 dages holdbarhed

Spoleben - sousvide

Prøv de lækre sousvide spoleben fra gris, der er 1,5 kg så der er nok til 4-6 personer. De skal blot varmes i ovn eller gryde 20-30 minutter så er de klar. Du skal selv købe tilbehøret. Pris 249 kr.

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

      Spoleben
      1.5 kg
      Ernæringsberegning (pr. portion)
      • Energi 536 kcal
      • Fedt 28 g
      • Kulhydrater 0 g
      • Protein 72 g
      Oplysninger om allergener

      Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

      Sådan gør du

      1. Spoleben er en af de udskæringer, man sjældent støder på i dag, og det er en skam, for de smager fortrinligt. Spoleben er det nederste stykke af benet på grisen, som mange af os ikke kender fra supermarkedet. Det er nemlig ikke ofte af det ligger i køledisken. Normalt braisserer (dvs simrer i en fond med urter) man spolebenene i 1½-2 t, men vores slagter har tilberedt dem efter sousvide metoden hvor de damper ved lav varme i mange timer, så du sparer tid. Du kan tilberede dem som de er i et fad i ovnen 180 grade (varmluft) i ca 25 min. eller lægge dem i en gryde og hælde en god mørk øl, lidt bouillon og nogle urter (gulerødder, selleri, løg) ved og lade det simre i ca. 25 min. Jævn evt. saucen og server med en god kartoffel-rodfrugtmos.