Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Indisk keema karry
med brune risNy opskrift
Under 45 min
9 Ingredienser
Velsmagende og krydret ret til den let stærke side inspireret af det indiske køkken. Hakket oksekød og grøntsager smagt til med dejlig, aromatisk karry og chili. Serveret med grove ris.
Velsmagende og krydret ret til den let stærke side inspireret af det indiske køkken. Hakket oksekød og grøntsager smagt til med dejlig, aromatisk karry og chili. Serveret med grove ris.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Brune ris
2 dl
Karry
4 tsk
Rød peber
1 stk
Porre
½ stk
Gulerod
200 g
Solo hvidløg
⅔ stk
Hakket oksekød
300 g
Røget chili
½ tsk
Hakkede tomater
400 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 734 kcal
- Fedt:
- 22 g
- Kulhydrater:
- 90 g
- Protein:
- 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog 200 g ris under låg i 20 min i 3½ dl letsaltet vand tilsat 1 tsk karry. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
Skær peberfrugt i tern på 2 cm. Halvér porre på langs og skær den ene halvdel i skiver på 2 cm. Riv gulerødder groft. Pil og pres ⅔ solohvidløg.
Varm 1 tsk olie i en tykbundet gryde. Svits peberfrugt, porre, gulerod og hvidløg ca. 2 min.
Ønsker du ikke retten så stærk, så brug mindre chili og karry), og steg ved høj varme i 2-3 min til kødet har taget farve. Tilsæt tomater, og lad retten simre under låg i ca. 10 min. ved jævn varme. Smag til med salt og peber.
Servér med det samme med ris til.
Håber maden smager!