Kyllingekødboller i hoisinsauce med nudler
30
2 dages holdbarhed

Kyllingekødboller i hoisinsauce med nudler

Asiatisk inspireret ret med små smagfulde kødboller, lynstegte grøntsager og nudler. Det smager bare forrygende!

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Mel

Det skal du bruge

Nudler
125 g
Hakket kylling
300 g
Hoisinsauce
3 spsk
Sesamolie
2 tsk
Chili rød
¾ stk
Markchampignon
150 g
Grønne bønner
150 g
Nigellafrø
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 562 kcal
  • Fedt: 14 g
  • Kulhydrater: 68 g
  • Protein: 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Kog letsaltet vand op i en gryde. Kog 125 g nudler i 3 min. uden låg, og skyl i koldt vand.
  2. Rør kødet med 1 spsk hoisinsauce (GEM resten til senere), 1 spsk hvedemel, salt og peber. Form til små kødboller med en lille ske.
  3. Steg kødbollerne i 1 tsk sesamolie (GEM resten til senere) ved god varme på en pande 6-8 min. Vend dem jævnligt. Tilsæt 2 spsk hoisinsauce, ryst panden, så saucen bliver jævnt fordelt over kødbollerne, og sæt dem til side på en tallerken.
  4. Skyl og rens chili, fjern kerner og frøvægge og snit den fint; TIP: Reducér mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk. Rens svampene, og skær i halve stykker. Skyl bønnerne, del på tværs i store stykker.
  5. Lynsteg chili, svampe og bønner 3-4 min. i 1 tsk sesamolie. Bland nudler i og lynsteg et kort øjeblik inden kødbollerne vendes i. Tilsæt ½ dl vand og vend det hele godt rundt. Drys med 1 tsk nigella frø og servér.