Vietnamesisk Pho Bo suppe med oksestrimler og nudler

Vietnamesisk Pho Bo suppe med oksestrimler og nudler

30 min422 kcal pr. portion Holder 4 dage
Vietnamesisk suppe på oksekød i Pho Bo fond med ingefær, stjerneanis, citrongræs, nudler samt masser af friske krydderurter og grønt. Her er masser af smag og en behagelig mæthed.
Ingen vurdering
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

1 terning bouillon okse
1 stilk citrongræs
20 g ingefær
2 stk stjerneanis
100 g nudler fuldkorn
1 stk porre
½ stk squash
75 g markchampignon
50 g bønnespire
50 g sukkerærter
g krydderurteblanding (koriander)
g krydderurteblanding (mynte)
250 g strimler af oksekød

Du skal selv have

salt, peber

Fremgangsmåde

1
Kog 6 dl vand til bouillon. Snit citrongræs i tynde ringe, skræl ingefær og skær i skiver.
2
Læg ingefær, citrongræs, bouillonterning og 2 stjerneanis i en stor gryde, hæld kogende vand over og lad simre 15 min.
3
Kog 100 g nudler i rigeligt letsaltet vand i 5 min. Hæld i en si og skyl med koldt vand.
4
Skyl og tør porre, ½ squash, svampe, bønnespirer, ærter og krydderurter.
5
Skær porre i tynde strimler. Skær squash i små tern. Del svampene i 6 dele. Skær ærterne en gang over. Hak krydderurterne.
6
Tilsæt kødet til suppen efter de 15 min. Læg låg på med det samme og lad stå ved lav varme i 1 min. Tilsæt porrer, squash og svampe, læg låg på og lad stå 2 min.
7
Lige inden servering lægges bønnespirer og ærter i suppen. Smag til med salt og peber.
8
Læg nudlerne i gryden, drys med krydderurter og servér.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 1765 kJ/ 422 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
6.59 g
heraf mættede fedtsyrer
2 g
Kulhydrat
47.02 g
heraf sukkerarter
10.69 g
Protein
43.6 g
Salt
3.4 g
Kostfibre
14.35 g

Allergener

Æg
Gluten
Soja
Mælk
Selleri
Sennep

Andre retter du måske kan lide