Mexicanske kødboller i spicy tomatsauce
20
5 dages holdbarhed

Mexicanske kødboller i spicy tomatsauce

Mexicanske oksekødsboller med majs, ost, jalapenos og hvidløg på en bund af brune ris, spicy tomatsauce med blandt andet citronskal, chili og hvidløg, toppet med frisk peberfrugt og chili. Retten er lidt stærk - tilberedes direkte i emballagen ved 200 grader varmluft ca. 20 minutter. Fås med 2 eller 4 portioner.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Mexikanske kødboller (Gluten, Mælk, Svovldioxid, Laktose)
    2 bakke
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 492 kcal
    • Fedt 13 g
    • Kulhydrater 66 g
    • Protein 27 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Tag folien af bakkerne.
    2. Sæt bakkerne i ovnen 15-20 min. til det tager lidt farve. Ovne er forskellige, så tjek retten efter 15 min. og giv den lidt længere efter smag og behag.