Mexicanske kødboller i spicy tomatsauce

Mexicanske kødboller i spicy tomatsauce

20 min246 kcal pr. portion Holder 5 dage
Mexicanske oksekødsboller med majs, ost, jalapenos og hvidløg på en bund af brune ris, spicy tomatsauce med blandt andet citronskal, chili og hvidløg, toppet med frisk peberfrugt og chili. Retten er lidt stærk - tilberedes direkte i emballagen ved 200 grader varmluft ca. 20 minutter. Fås med 2 eller 4 portioner.
3.13
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

2 bakke mexikanske kødboller

Fremgangsmåde

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Tag folien af bakken.
2
Sæt bakken i ovnen 15-20 minutter til det tager lidt farve. Ovne er forskellige så tjek retten efter 15 minutter og giv den lidt længere efter smag og behag.

Fremgangsmåde

Næringsindhold

Energi pr. portion: 1029 kJ/ 246 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
6.65 g
heraf mættede fedtsyrer
0.89 g
Kulhydrat
33.23 g
heraf sukkerarter
6.42 g
Protein
13.29 g
Salt
1.26 g
Kostfibre
2.88 g

Allergener

Gluten
Mælk
Svovldioxid

Andre retter du måske kan lide