Kylling i rød karry

Kylling i rød karry

20 min355 kcal pr. portion Holder 5 dage
Skøn asiatisk ovnklar ret med kylling i rød karry og jasminris fra Cofoco, der blot skal varmes i ovnen. Fås med 2 eller 4 portioner.
3.39
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

2 bakke kylling i rød karry

Fremgangsmåde

1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Fjern papsleeve og prik huller i folien. Sæt bakken i den forvarmede ovn og bag 20 minutter. Hold øje med den da ovne er forskllige. Fjern folien og server.
2
Microovn: Fjern papsleeve, prik huller i folien og sæt bakken i microovnen og giv den 6-7 minutter på 800 W. Tag den ud og lad stå 1 minut inden folien fjernes.
3
FROST: Har du frosset retten, skal den tø op i køleskab og derefter tilberedes som i pkt 1 eller 2. Eller du kan tilberede den direkte fra frost ved 160 grader varmluft i ca. 45 minutter. Husk at fjerne papsleeve og prik huller i folien.

Ugens tips

Holdbarhed ca. 8 dage på køl. Fryseegnet

Næringsindhold

Energi pr. portion: 1486 kJ/ 355 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
16.25 g
heraf mættede fedtsyrer
8 g
Kulhydrat
40 g
heraf sukkerarter
4.25 g
Protein
12.25 g
Salt
1.35 g
Kostfibre
0.98 g

Allergener

Fisk
Mælk

Andre retter du måske kan lide