Kylling i rød karry
20
5 dages holdbarhed

Kylling i rød karry

Skøn asiatisk ovnklar ret med kylling i rød karry og jasminris fra Cofoco, der blot skal varmes i ovnen. Fås med 2 eller 4 portioner.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Kylling i rød karry (Fisk, Mælk, Laktose)
    2 bakke
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 355 kcal
    • Fedt 16 g
    • Kulhydrater 40 g
    • Protein 12 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tip fra kokken:

    Holdbarhed ca. 8 dage på køl. Fryseegnet

    1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Fjern papsleeve og prik huller i folien. Sæt bakken i den forvarmede ovn og bag 20 minutter. Hold øje med den da ovne er forskllige. Fjern folien og server.
    2. Microovn: Fjern papsleeve, prik huller i folien og sæt bakken i microovnen og giv den 6-7 minutter på 800 W. Tag den ud og lad stå 1 minut inden folien fjernes.
    3. FROST: Har du frosset retten, skal den tø op i køleskab og derefter tilberedes som i pkt 1 eller 2. Eller du kan tilberede den direkte fra frost ved 160 grader varmluft i ca. 45 minutter. Husk at fjerne papsleeve og prik huller i folien.