20
5 dages holdbarhed
Kylling i rød karry
Skøn asiatisk ovnklar ret med kylling i rød karry og jasminris fra Cofoco, der blot skal varmes i ovnen. Fås med 2 eller 4 portioner.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
Det skal du bruge
Kylling i rød karry (Fisk, Mælk, Laktose)
2 bakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 355 kcal
- Fedt 16 g
- Kulhydrater 40 g
- Protein 12 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Holdbarhed ca. 8 dage på køl. Fryseegnet
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Fjern papsleeve og prik huller i folien. Sæt bakken i den forvarmede ovn og bag 20 minutter. Hold øje med den da ovne er forskllige. Fjern folien og server.
- Microovn: Fjern papsleeve, prik huller i folien og sæt bakken i microovnen og giv den 6-7 minutter på 800 W. Tag den ud og lad stå 1 minut inden folien fjernes.
- FROST: Har du frosset retten, skal den tø op i køleskab og derefter tilberedes som i pkt 1 eller 2. Eller du kan tilberede den direkte fra frost ved 160 grader varmluft i ca. 45 minutter. Husk at fjerne papsleeve og prik huller i folien.