Mac n' Cheese med kyllingekødboller
20
5 dages holdbarhed

Mac n' Cheese med kyllingekødboller

Macaroni and cheese er en klassiker i det amerikanske køkken. Det er små pastaer i en ostesovs, men Homemate har tilføjet kyllingekødboller, squash og tomat i denne ovnklare version. Retten tilberedes direkte i emballagen ved 200 grader varmluft ca. 20 minutter. Fås med 2, 3 eller 4 portioner.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Mac n' Cheese (Æg, Gluten, Soja, Mælk, Svovldioxid, Laktose)
    2 bakke
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 896 kcal
    • Fedt 54 g
    • Kulhydrater 59 g
    • Protein 44 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Tag folien af bakkerne.
    2. Sæt bakkerne i ovnen 15-20 min. til det tager lidt farve. Ovne er forskellige, så tjek retten efter 15 min. og giv den lidt længere efter smag og behag.