Bøf stroganoff med kartoffelmos
25
5 dages holdbarhed

Bøf stroganoff med kartoffelmos

Klassisk ovnklar stroganoff fra Cofoco. Her er kælet for smagen med bacon, svampe, gulerødder og peberfrugt i en tomat-flødesauce serveret med kartoffelmos. Skal blot varmes i ovn eller microovn. Fås med 2, 3 eller 4 portioner.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • soja,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Stroganoff (Soja, Mælk, Laktose)
    2 bakke
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 503 kcal
    • Fedt 30 g
    • Kulhydrater 42 g
    • Protein 17 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tip fra kokken:

    Fryseegnet

    1. Tænd ovnen på 170 grader varmluft. Fjern papsleeve og prik huller i folien. Sæt bakken i den forvarmede ovn og bag 20-25 minutter. Hold øje med den da ovne er forskellige. Fjern folien og server.
    2. Microovn: Fjern papsleeve, prik huller i folien og sæt bakken i microovnen og giv den 5-6 minutter på 800 W. Tag den ud og lad stå 1 minut inden folien fjernes.
    3. FROST: Har du frosset retten, skal den tø op i køleskab og derefter tilberedes som i pkt 1 eller 2. Eller du kan tilberede den direkte fra frost ved 160 grader varmluft i ca. 45 minutter. Husk at fjerne papsleeve og prik huller i folien.