Chana Masala med stegt kylling, kikærter, ris og blomkål

Chana Masala med stegt kylling, kikærter, ris og blomkål

25 min623 kcal pr. portion Holder 5 dage
Skøn indisk inspireret ovnklar ret fra Cofoco med kylling, karrystegt blomkål, kikærter og jasminris toppet med kokosflager og cherrytomater. Skal blot varmes i ovn eller microovn. Fås med 2, 3 eller 4 portioner.
Ingen vurdering
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

2 bakke chana masala

Fremgangsmåde

1
Tænd ovnen på 170 grader varmluft. Fjern papsleeve og prik huller i folien. Sæt bakken i den forvarmede ovn og bag 20-25 minutter. Hold øje med den da ovne er forskellige. Fjern folien og server.
2
Microovn: Fjern papsleeve, prik huller i folien og sæt bakken i microovnen og giv den 5-6 minutter på 800 W. Tag den ud og lad stå 1 minut inden folien fjernes.
3
FROST: Har du frosset retten, skal den tø op i køleskab og derefter tilberedes som i pkt 1 eller 2. Eller du kan tilberede den direkte fra frost ved 160 grader varmluft i ca. 45 minutter. Husk at fjerne papsleeve og prik huller i folien.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 2608 kJ/ 623 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
27.45 g
heraf mættede fedtsyrer
9.9 g
Kulhydrat
72 g
heraf sukkerarter
5.85 g
Protein
22.05 g
Salt
3.06 g
Kostfibre
0 g

Allergener

Mælk
Nødder
Selleri
Sesamfrø

Andre retter du måske kan lide