Chana Masala med stegt kylling, kikærter, ris og blomkål
25
5 dages holdbarhed

Chana Masala med stegt kylling, kikærter, ris og blomkål

Skøn indisk inspireret ovnklar ret fra Cofoco med kylling, karrystegt blomkål, kikærter og jasminris toppet med kokosflager og cherrytomater. Skal blot varmes i ovn eller microovn. Fås med 2, 3 eller 4 portioner.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • nødder,
  • selleri,
  • sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Chana Masala (Mælk, Nødder, Selleri, Sesamfrø, Laktose)
    2 bakke
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 623 kcal
    • Fedt 27 g
    • Kulhydrater 72 g
    • Protein 22 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Tænd ovnen på 170 grader varmluft. Fjern papsleeve og prik huller i folien. Sæt bakken i den forvarmede ovn og bag 20-25 minutter. Hold øje med den da ovne er forskellige. Fjern folien og server.
    2. Microovn: Fjern papsleeve, prik huller i folien og sæt bakken i microovnen og giv den 5-6 minutter på 800 W. Tag den ud og lad stå 1 minut inden folien fjernes.
    3. FROST: Har du frosset retten, skal den tø op i køleskab og derefter tilberedes som i pkt 1 eller 2. Eller du kan tilberede den direkte fra frost ved 160 grader varmluft i ca. 45 minutter. Husk at fjerne papsleeve og prik huller i folien.