Pasta fettuccine med laks og broccoli
15-20
5 dages holdbarhed

Pasta fettuccine med laks og broccoli

Lækker cremet pastaret med laks og broccoli, smagt til med friskost. Det er enkelt, nemt og smager bare skønt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Broccoli
1 stk
Hvidløg
1 fed
Purløg, frisk
1 pose
Friskost med hvidløg (Mælk, Laktose)
125 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 826 kcal
  • Fedt 40 g
  • Kulhydrater 67 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog og kog pastaen 2-3 min. så den er al dente.
  2. Skær imens laksen i store tern og broccolien i små buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien også.
  3. Tag pastaen op og læg den i et varmt fad eller skål. Kom laks og broccoli i pastavandet og lad det koge i 4 min.
  4. Pres hvidløg og klip purløg i 5 cm lange stykker.
  5. Vend pastaen med friskost og hvidløg og smag til med salt og peber. Hold det varmt.
  6. Anret laks og broccoli på pastaen og pynt med purløg.