20
2 dages holdbarhed
Pasta fettuccine med laks og broccoli
Lækker cremet pastaret med laks og broccoli, smagt til med friskost. Det er enkelt, nemt og smager bare skønt.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- fisk,
- mælk,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Laksefilet uden skind (Fisk)
2 stk
Broccoli
½ stk
Friskost (Mælk, Laktose)
100 g
Purløg
1 drys
Solo hvidløg
⅓ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 778 kcal
- Fedt 39 g
- Kulhydrater 67 g
- Protein 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.
- Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog og kog pastaen 2-3 min. så den er al dente.
- Skær imens laksen i store tern og broccolien i små buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien også.
- Tag pastaen op og læg den i et varmt fad eller skål. Kom laks og broccoli i pastavandet og lad det koge i 4 min.
- Pres hvidløg og klip purløg i 5 cm lange stykker.
- Vend pastaen med friskost og hvidløg og smag til med salt og peber. Hold det varmt.
- Anret laks og broccoli på pastaen og pynt med purløg.