Kalkunschnitzel med lufttørret skinke og frisk pasta med pesto

Kalkunschnitzel med lufttørret skinke og frisk pasta med pesto

25 min1011 kcal pr. portion Holder 4 dage
Vi har hentet inspiration fra det italienske køkken. Kalkunschnitzler med parmaskinke, frisk basilikum og tomater tilberedt i ovnen. Serveret med frisk pasta vendt i pesto og friske tomater. Enkelt og lækkert som de elsker det i Italien.
3.71
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

1 drys basilikum
250 g cherrytomat
300 g kalkunschnitzel
skiver skinke lufttørret
250 g pasta frisk
30 g blåskimmelost
3 spsk grøn pesto

Du skal selv have

salt, peber

Fremgangsmåde

1
Tænd ovnen på 220 grader. Skyl basilikum og cherrytomaterne og halvér derpå cherrytomaterne. Tag basilikum og tomater til tilbehøret fra.
2
Bank med en kødhammer eller med håndroden schnitzlerne, så de er ensartet flade. Læg kødet i en bradepande beklædt med bagepapir og drys med salt og peber. Læg først 3-4 blade basilikum og så et stykke lufttørret skinke på hver schnitzel. Fordel tomaterne over kødet og stil det i ovnen i ca. 12-14 min.
3
Kog pastaen som angivet på pakken.
4
Tag kødet op på et fad og hæld skyen over.
5
Fordel osten over retten og servér med al dente kogt pasta, som er vendt med pesto, de halverede cherrytomater samt resterende basilikumblade.

Ugens tips

Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 4232 kJ/ 1011 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
53.84 g
heraf mættede fedtsyrer
24.51 g
Kulhydrat
65.17 g
heraf sukkerarter
5.53 g
Protein
66.54 g
Salt
4.56 g
Kostfibre
6.11 g

Allergener

Æg
Gluten
Mælk
Nødder

Andre retter du måske kan lide