Paella med tigerrejer og chorizo

Paella med tigerrejer og chorizo

30 min743 kcal pr. portion Holder 5 dage
Skøn og mættende ret - inspireret af den spanske paella - her med flotte, store tigerrejer og krydret smag fra chorizo. Lækkert og anderledes!
4.00
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

40 g chorizo-pølse
1 tsk paprika røget
1 stk peberfrugt gul
1 stk peberfrugt rød
200 g ris hvide
terning bouillon grøntsag
75 g grønne bønner
175 g kæmpereje
120 g kikærter
1 stk hvidløg fed
1 tsk paprika

Du skal selv have

olie, salt, peber

Fremgangsmåde

1
Skær chorizo og peberfrugter i mindre tern og steg dem i olie i en gryde eller wok ved middel varme sammen med røget paprika 2-3 min.
2
Kom risene ved, steg et kort øjeblik, tilsæt bouillon (1 terning opløst i 3½ dl kogende vand).
3
Kog op og lad det simre under låg i 10 min. Skyl og nip bønnerne, og skær dem midt over. Kom bønnerne i gryden efter de 10 min, kog videre 5 min. ved svag varme.
4
Dup imens rejerne tørre i køkkenrulle. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Svits rejer og kikærter i olie ca. 3 min. ved høj varme, krydr med presset hvidløg, almindelig paprika, salt og peber.
5
Kom reje blandingen i risene, bland, smag til og server.

Ugens tips

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 3108 kJ/ 743 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
15.38 g
heraf mættede fedtsyrer
4.45 g
Kulhydrat
111.27 g
heraf sukkerarter
14.26 g
Protein
39.84 g
Salt
4.43 g
Kostfibre
15.58 g

Allergener

Krebsdyr
Soja
Mælk
Selleri

Andre retter du måske kan lide