Paella med tigerrejer og chorizo
25-35
5 dages holdbarhed

Paella med tigerrejer og chorizo

Skøn og mættende ret - inspireret af den spanske paella. Her med flotte, store tigerrejer og krydret smag fra chorizo. Lækkert og anderledes!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • krebsdyr,
  • soja,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Chorizo-pølse (Soja, Mælk, Laktose)
35 g
Gul peber
1 stk
Rød peber
1 stk
Røget paprika
1 tsk
Basmatiris
135 g
Grøntsagsbouillon
½ pose
Grønne bønner
1 pakke
Kæmperejer (har været frosset) (Krebsdyr)
175 g
Kikærter
½ dåse
Hvidløg
1 fed
Paprika
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 568 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 83 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

  1. Skær chorizo og peberfrugter i mindre tern og steg dem i olie i en gryde eller wok ved middel varme sammen med røget paprika 2-3 min.
  2. Kom risene ved, steg et kort øjeblik, tilsæt bouillon og 3 dl vand.
  3. Kog op og lad det simre under låg i 10 min. Skyl og nip bønnerne og skær dem midt over. Kom bønnerne i gryden og kog videre 5 min. ved svag varme. TIP: Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis det er ved at koge tørt.
  4. Dup imens rejerne tørre med køkkenrulle. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Svits rejer og kikærter i olie ca. 3 min. ved høj varme. Pil og pres hvidløg og tilsæt sammen med alm. paprika, salt og peber.
  5. Bland rejer og kikærter i risene, smag til og servér.